Бургаска тенис лига за аматьори

Д-р Орлин Симов ще работи с ТК “Велто”

Публикувано на фев 7, 2017 в Новини | 0 коментара

Д-р Орлин Симов ще работи с ТК “Велто”

Тенис-клуб “Велто” има радостта, да ви представи Д-р Орлин Симов.

Д-р Симов, ще бъде на разположение и ще помага за възстановяването и правилното хранене на състезателите на клуба, както и на всеки, който има нужда от неговата помощ.

ОРЛИН СИМОВ
Специалист по Спортна медицина, Физиотерапия и Рехабилитация.
Завършва Медицина в МУ Варна, и придобива специалност по спортна медицина в Националната клиника по Ортопедия, Травматология и Спортна медицина „Проф. Шойлев“ в София. Тази година, му предстои защита на втора специалност Физиотерапия и Рехабилитация.
Работил е, в отделението по Ортопедия към Университетска болница „Св.Марина”, а по настоящем е лекар на ПФК “Лудогорец”.
Занимава се с диагностика и лечение на спортни и битови травми, ранна и късна рехабилитация и физиотерапия след ортопедични операции, артроскопии, кръстни връзки, алопластики, счупвания и др.

Специлиазиран в изготвянето на индивидуални програми с цел отслабване, оздравяване и подобряване на спортните постижения.

Данни за контакт
www.tennis-velto.com
e-mail: velto@tennis-velto.com
моб.тел.: 0897/88-92-88
тел.: 052/71-14-57

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>