Бургаска тенис лига за аматьори

Държавен турнир ТК ”ДЕМА”

Публикувано на ное 2, 2015 в Новини | 0 коментара

Държавен турнир ТК ”ДЕМА”

Завърши и последния турнир за юноши и девойки  до 16 год. за тази година от календара на БФТ. Той се проведе в град София на тенис комплекс ДЕМА. Нашия клуб беше представен от Тихомир Тодоров и Ивайла Градинарова.

Тишомир започна участието си от квалификациите. Там в 1-ви кръг той се справи с  Денис Тръпков от ТК" ЛЕВСКИ" с резултат 6/1,7/5. За влизане в основната схема Тихомир игра с Петко Петков от СлБом, но за съжаление отстъпи с резултат 6/3,6/2. Въпреки загубата той имаше повод за радост, след като спечели жребият за щастлив губещ и така попадна в основната схема. Там в 1-ви кръг се справи с участващия с WC представител на ТК"ДЕМА" Алекс Арсов с резултат 6/4,7/5. На 1/8 финалите Тихомир излезе на корта срещу 4 поставен в схемата Христо Валеов от ОКСп и след много оспорван и драматичен мач нашия представител приключи участието си в турнира с резултат 6/2,5/7,6/7(4).

Другият наш представител Ивайла Градинарова започна участието си директно от основната схема, където беше поставена под номер 4 и почиваше в първия кръг. На 1/8 финалите в много оспорван мач срещу Никол Михайлова от Левски, Ивайла се пребори с резултат 1/6,6/4,6/4. На 1/4 финалите също имаше много тежък мач срещу Никол Димитрова отново от Левски, но и там тя показа характер и излезе крайния победител от срещата с резултат 6/4,6/7(5)6/4. За съжаление силите и стигнаха до тук и тя загуби на 1/2 финала от поставената под номер 1 в турнира Александрина Илиева с резултат 6/2,6/2. Така тя подпечата доброто си представяне в тази година с още едно отличие.

 Пожелаваме пълноценна и успешна подготовка на всички наши състезатели за зимните държавни първенства, които ще се проведат в началото на следващата година. 

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>